FAQ

We hebben alle veelgestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet, maar ook wat je zou moeten weten en doen na het plaatsen van een boeking. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via onze klantenservice, WhatsApp of vul het contactformulier in.

Algemeen

Wat is Cleaning Hands Huishoudservices?

Created with Sketch.

Via cleaninghandshuishoudservices.nl boek je eenvoudig een betrouwbare schoonmaakhulp die je kan helpen met allerlei taken zowel in en om het huis. Daarnaast zijn de hulpen vooraf door ons gescreend. 

Wat kost een losse dienst?

Created with Sketch.

Alle losse diensten kosten bij Cleaning Hands Huishoudservices maar €20 per uur.*
Je bepaalt zelf welke werkzaamheden de huishoudhulp dient uit te voeren. Boeken kan vanaf 2 uur.
Let op: *met uitzondering van klus- en tuinhulp. Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.

Zit ik vast aan een contract als ik kies voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking?

Created with Sketch.

 

Nee, wij geloven niet in contracten, dus je zit bij ons nergens aan vast.

Wil je onze service eenmalig uitproberen zonder verplichtingen? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om onze diensten los te kunnen boeken. Bekijk al onze diensten hier.

Heb je vaker hulp nodig ? Dan kom je voordeliger uit met een van onze abonnementen. Deze zijn maandelijks opzegbaar. Wel geldt er een opzegtermijn van slechts één maand. 

Moet ik betalen als ik op- of afzeg?

Created with Sketch.

Als je de op- en afzegtermijnen hanteert hoef je niets te betalen.
Kijk voor meer informatie bij: Boeken > annuleren/wijzigen boekingen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Created with Sketch.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Moet ik inschrijfkosten betalen?

Created with Sketch.

Nee, bij Cleaning hands Huishoudservices betaal je niet voor inschrijving. We rekenen ook geen extra kosten. Wij werken namelijk alleen met vaste tarieven.  Dit geldt zowel voor onze abonnementen als voor alle losse diensten. 

Is het gehele bedrag wat ik betaal voor de hulp?

Created with Sketch.

Nee, er gaat nog een klein gedeelte af voor Cleaning Hands Huishoudservices. Het tarief, afhankelijk van welke huishoudservice abonnement je kiest, min de bemiddelingskosten is het uurloon voor de huishoudhulp. Van de bemiddelingskosten worden allerlei kosten betaald, denk hierbij aan het werven van nieuwe klanten, service consulenten en schoonmaaksters, onze betalingsprovider, de belastingdienst én natuurlijk willen we graag zelf ook nog iets overhouden.

Wat is een Service consulent?

Created with Sketch.

De service consulent voert op afspraak kwaliteitscontroles uit bij een ieder die gebruik maakt van de Premium huishoudservice.  

Werkt Cleaning Hands Huishoudservices door heel Nederland?

Created with Sketch.

Nee, Cleaning Hands Huishoudservices heeft geen landelijke dekking. Wij werken voornamelijk in regio Zuid-Holland en Noord-Holland. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Op deze manier  kunnen wij ervoor zorgen dat we onze klanten kunnen voorzien van de beste service.

Schoonmaaktijden en -dagen 

Op welke dagen en tijden kan ik hulp krijgen?

Created with Sketch.

De huishoudhulpen werken van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur.

Werken de hulpen ook tijdens de feestdagen?

Created with Sketch.

De huishoudhulpen zijn daar vrij in om te bepalen of ze wel of niet willen werken tijdens nationale feestdagen. Dit kun je onderling met je eigen hulp bespreken.

Kan ik dezelfde dag huishoudelijke hulp krijgen?

Created with Sketch.

Nee, onze missie is om de beste match voor jou te zoeken in je eigen regio. Dit vergt tijd en nodige zoekwerk. Uit ervaring weten we dat dat binnen 48 uur gerealiseerd kan worden en niet eerder. 

Boeken

Hoe kan ik online boeken?

Created with Sketch.


1. Klik op “Boek nu” 
2. Kies een losse dienst, tweewekelijks of een wekelijkse boeking
3. Klik op “Selecteer”
4. Kies een datum en tijdstip
5. Vul je persoonlijke gegevens in en klik op “Boek”
6. Volg de stappen in het scherm.
7. Binnen enkele minuten krijg je van ons een bevestigingsmail.

Let op: Heb je gekozen voor een terugkerende boeking dan worden alle daaropvolgende data's automatisch in de boeking meegenomen. Deze hoef je niet apart aan te vinken.

Wat is Simplybook.it

Created with Sketch.

Simplybook.it is de online boekingssysteem van Cleaning Hands Huishoudservices. Met Simplybook.it heb je als klant de mogelijkheid om zelf online te boeken.

Hoe lang duurt het voordat ik een hulp heb?


Created with Sketch.

Bij Cleaning Hands Huishoudservices kun je bij een eenmakige boeking binnen 48 uur al een huishoudhulp voor de deur verwachten. Zodra jouw boeking bij ons binnenkomt, duiken wij in onze database opzoek naar de beste match voor jou. Zodra wij een huishoudhulp hebben gevonden in je eigen stad of omgeving wordt deze direct benaderd of zij de boeking wilt accepteren. Zodra dat het geval is, ontstaat er een match!

Annuleren / wijzigen eenmalige boekingen

Created with Sketch.

Wil je een wijziging doorvoeren voor jouw eenmalige boeking, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Indien je dit ruim op tijd doet, plannen wij kosteloos een nieuwe datum en tijd voor je in.

Let op: een wijziging of annulering van een eenmalige boeking kan tot 48 uur voor de schoonmaakbeurt worden doorgegeven. Wordt een wijziging of annulering te laat doorgegeven, dan wordt er één schoonmaak uur (€20,00) in rekening gebracht. 

Annuleren / wijzigen terugkerende boekingen

Created with Sketch.

Wil je een wijziging doorvoeren voor jouw terugkerende boeking, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Indien je dit ruim op tijd doet, plannen wij kosteloos een nieuwe datum en tijd voor je in.

Let op: een wijziging of annulering van de terugkerende boeking kan tot 48 uur voor de schoonmaakbeurt worden doorgegeven. Wordt een wijziging of annulering te laat doorgegeven, dan wordt  dit niet meer ingehaald. 

Proces

Moet ik thuis zijn als de hulp komt?

Created with Sketch.

Het is aan te raden om tijdens de eerste schoonmaakbeurt thuis te zijn om het huis te laten zien en de hulp weg te wijzen.

Als je zelf niet thuis bent raden wij aan om van te voren contact met ons op te nemen. Op deze manier kun je aan ons doorgeven hoe de huishoudhulp toegang kan krijgen tot jouw huis, bijvoorbeeld door een sleutel bij de buren of familie achter te laten.

Wat gebeurt er nadat ik een huishoudhulp heb geboekt?

Created with Sketch.

Na iedere boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail.
Check voor jezelf of alle gegevens kloppen. Verder hoef je helemaal niets te doen.

Heb je na het boeken geen bevestigingsmail ontvangen of wil je je gegevens wijzigen, dan raden we je aan om binnen 24 uur telefonisch contact met ons op te nemen.

Wat moet ik doen voordat de hulp komt?

Created with Sketch.

Wij adviseren altijd om het huis van te voren op te ruimen en alle schoonmaakspullen klaar te zetten, zodat de huishoudhulp direct aan de slag kan gaan met schoonmaken. Hieronder tref je een lijst met benodigheden. Heb je geen schoonmaakmiddelen in huis? Bestel dan hier.

Schoonmaak
-
Allesreiniger
- Badkamerreiniger
- Toiletreiniger
- Anti-kalkmiddel
- Stofzuiger
- Dweil
- Bezem
- Emmer
- Microvezeldoekjes
- Sponsjes
- Stoffer en Blik 
- Schoonmaakhandschoenen

Koken en afwassen

- Alle benodigde ingredienten voor het gerecht
- Pannen
- Snijplank
- Keukenmes
- Keukenontvetter
- Ovenreiniger
- Afwasmiddel
- Theedoek
- Afwasborstel

Wassen en strijken
- Wasmiddel
- Wasverzachter
- Strijkijzer
- Strijkplank

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn huishoudhulp?

Created with Sketch.

We doen ons uiterste best om binnen 48 uur een goede inschatting te maken bij het matchen van klant en huishoudhulp. Dan kan het een keer misgaan. Mocht dit het geval zijn en dat daardoor de samenwerking anders uitpakt dan verwacht, horen wij dat graag van je. 
Wij willen dan ook graag van je weten waarom je niet tevreden bent. 

Soms kunnen wij het oplossen door de hulp bij te sturen, maar soms is het beter om een vervanger in te schakelen. Het is in ieder geval belangrijk dat je dit met ons bespreekt. 

Spreken de hulpen Nederlands?

Created with Sketch.

Ons personeelsbestand is een verzameling van vele nationaliteiten, van Nederlandse tot Kaapverdiaanse afkomst, maar iedereen spreekt voldoende Nederlands. Mocht je het idee hebben niet duidelijk te kunnen communiceren met de huishoudhulp, laat het ons weten.

Betaling

Wanneer vindt de betaling plaats?

Created with Sketch.

Bij een eenmalige boeking, krijg je achteraf de factuur toegestuurd. Wanneer je structureel hulp ontvangt, krijg je na de laatste afspraak van die maand de factuur. In beide gevallen dient er binnen 7 dagen betaald te worden. Indien wij het vervallen bedrag niet binnen 7 dagen ontvangen hebben, dan zal deze vordering uit handen worden gegeven aan een incassobureau. Alle hieruit voortkomende kosten zullen voor jouw rekening komen.

Wat is stripe?

Created with Sketch.

 Stripe is de betalingprovider van Cleaning Hands Huishoudservices. Alle betalingen via onze website worden verwerkt via onze betalingsprovider.Mijn vraag staat er niet tussen: