Werken als Huishoudhulp in regio Zuid-Holland?


Is dat even mooi meegenomen! Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een huishouden runnen. Wil je graag aan de slag en ben je benieuwd naar wat een job als huishoudhulp inhoudt? Lees dan gauw even verder..


NIET LULLEN MAAR POETSEN.

Cleaning Hands Huishoudservices is opgericht om gezinnen te matchen met gescreende huishoudhulpen in Rotterdam en omstreken. De schoonmaaksters kunnen vervolgens helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken en boodschappen doen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te verwezenlijken hebben we een top team nodig en daarom zijn wij opzoek naar huishoudhulpen in de volgende gebieden:

Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk, Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen.

Wat bieden wij?

Verdien €11,50 per uur
Fiets van de zaak

Goed te combineren met ander werk of studie

Werken in jouw eigen buurt

Uren uit te breiden met meerdere adressen



Wat vragen wij van jou?

- Een VOG aanvragen is voor jou geen probleem
- Je hebt eerder schoonmaakwerk verricht
- Je bent zelfstandig en neemt initiatief 
- Je bent van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 uur en 21:00 uur flexibel in te roosteren.
- Je spreekt en verstaat Nederlands.
- Je bent sociaal en legt gemakkelijk contact. 
- Je beschikt over een fiets of je bent in staat om te reizen met het openbaar vervoer.


Nog steeds geinteresseerd?

Das mooi! Wij willen dan ook graag kennis met je maken. Bekijk hieronder eerst alle veelgestelde vragen en neem daarna contact op met Nathaniela Salesia en wie weet kan jij binnenkort in je eigen buurt aan de slag als huishoudhulp!

info@cleaninghandshuishoudservices.nl
Tel: 010 - 26 13 531
WhatsApp: 06 - 531 890 68

*Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Veel gestelde vragen:

Wat voor dienstverband biedt Cleaning Hands Huishoudservices?

Created with Sketch.

Cleaning Hands Huishoudservices werkt op basis van de overheidsregeling “Dienstverlening aan huis”. Wij bieden je een contract op basis van deze regeling, voor onbepaalde tijd.

Wat houdt het in om te werken via de regeling Dienstverlening aan huis?

Created with Sketch.

Werken via de regeling “Dienstverlening aan huis” betekent dat je wit kan werken als huishoudelijke hulp, vanuit een organisatie die alles regelt. Cleaning Hands Huishoudservices zorgt ervoor dat jij als hulp maandelijks een loonstrook ontvangt met de gewerkte uren. 

Wat verdien ik per uur?

Created with Sketch.

Je verdiend €11,50 per uur.
Bonus: als je ervoor zorgt dat iemand klant wordt bij Cleaning Hands Huishoudservices dan krijg je €5 extra per klant. 

Huishoudhulp en de Belastingdienst

Created with Sketch.

Iedereen die in Nederland werkt voor geld is verplicht om aan de belastingdienst te laten weten hoeveel er is verdient. 

Als je in loondienst bent wordt er automatisch door jouw werkgever van je bruto loon geld ingehouden en afgedragen aan de belastingdienst. 

Bij de regeling Dienstverlening aan huis wordt dit niet automatisch gedaan. Aan het eind van het jaar dien je namelijk aangifte inkomstenbelasting te doen. 

Je dient, afhankelijk van het totaal aan inkomen, inkomstenbelasting af te dragen, alsmede premie volksverzekering en bijdrage zorgverzekeringswet. Bij de aangifte van inkomstenbelasting worden deze bedragen automatisch berekend. 

Wie betaalt belasting en premies ZVW

Created with Sketch.

Cleaning Hands Huishoudservices houdt standaard niets in voor de belasting. Als je werkt via de Regeling Dienstverlening aan huis moet je zelf aangifte doen voor de inkomstenbelasting en belasting en premies betalen. 

Voor informatie over wat je zou moeten betalen en reserveren raden we je aan om de belastingdienst te bellen: 0800-0543

Ben ik verzekerd voor WW en ZW?

Created with Sketch.

Bij de regeling diensten aan huis ben je niet verplicht verzekerd voor ZW en WW. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen op de website van het UWV.

Kan ik vrijnemen wanneer ik wil?

Created with Sketch.

Het kan een keer gebeuren dat je door bepaalde omstandigheden niet kan werken bij een klant. Wij willen dit dan wel  ruim van te voren weten, minimaal een week van te voren, zodat we een vervangende hulp voor jouw klant kunnen zoeken. 

Bij ziekte kan je dat nauurlijk niet van te voren aangeven, maar wij verzoeken je dit wel altijd door te geven, zodat wij ook op kortere termijn nog wel ons best kunnen doen een vervangende hulp te vinden voor jouw klant.

Krijg ik meteen een vol rooster?

Created with Sketch.